dimarts, 28 d’abril de 2015

Collaret 3 sols / Collar 3 solesHola de nou!! I benvinguts a la nova secció de complements del blog! Avui ens estrenem amb un collaret de 3 peces unides, que a mi em recorden 3 sols.


Hola de nuevo!! Y bienvenidos a la nueva sección de complementos del blog! Hoy nos estrenamos con un collar de 3 piezas unidas, que a mi me recuerdan 3 soles.Què necessitem? Qué necesitamos?

- El fil que ens agradi. Jo he utilitzat un fil brillant del 3 / El hilo que nos guste. Yo he utilizado uno brillante del 3.
- Agulla de ganxet segons el gruix del fil. En el meu cas, de 3 mm / Aguja de ganchillo según el grosor del hilo. En mi caso, de 3 mm.
- Agulla llanera / Aguja lanera
- Tisores / Tijeras
- Una tanca pel collaret / Un cierre para el collar
- Alicates per posar la tanca / Alicates para poner el cierre


Doncs comencem! Pues empezamos!

PAS 1: Fem 3 peces seguint el gràfic: 
PASO 1: Hacemos 3 piezas siguiendo el gráfico:

PAS 2: Ajuntem els 3 sols, cosint-los per darrera amb l'agulla llanera, de manera que el central quedi més baix.

PASO 2: Juntamos los 3 soles, cosiéndolos por detrás con la aguja lanera, de manera que el central quede más bajo.PAS 3: Tallem 4 tires (o bé del mateix fil o bé d'un altre que combini) d'uns 34 cm.

PASO 3: Cortamos 4 tiras (o bien del mismo hilo o bien de otro que combine) de unos 34 cm.


PAS 4: Dobleguem dues de les tires per la meitat i fem passar la part on queden els bucles per un dels forats externs d'un dels sols laterals. Seguidament passem els extrems lliures per dins del bucle i estirem. Repetim aquest pas a l'altre sol lateral amb les altres dues tires.

PASO 4: Doblamos dos de las tiras por la mitad y hacemos pasar la parte donde quedan los bucles por uno de los agujeros externos de uno de los soles laterales. Seguidamente pasamos los extremos libres por dentro del bucle y estiramos. Repetimos este paso en el otro sol lateral con las otras dos tiras.


PAS 5: Ja per acabar, col·loquem la tanca que ens agradi als extrems dels fils.

PASO 5: Ya para terminar, colocamos el cierre que nos guste en los extremos de los hilos.I aquest és el resultat!! Fins la propera!
Y este es el resultado!! Hasta la próxima!


Cap comentari:

Publica un comentari