dilluns, 15 de desembre del 2014

Punt en V / Punto en V


Tornem als tutorials de dilluns, avui amb el punt en V, un punt molt bonic i molt senzill de fer!

Volvemos a los tutoriales del lunes, hoy con el punto en V, un punto muy bonito y muy sencillo de hacer!





Comencem fent un número parell de cadeneta. En el aquest cas he fet 30 cadenetes.

Empezamos haciendo un número par de cadenetas. En este caso, he hecho 30 cadenetas. 






Volta 1: Fem un punt alt a la quarta cadeneta des del ganxo. D'aquesta manera les últimes 3 cadenetes  de les 30 serveixen de primer punt alt de la primera volta, i així hem fet 2 punts alts a l'inici de la volta. Saltem una cadeneta, i a la següent hi teixim 2 punts alts. Tornem a saltar una cadeneta, i a la següent, 2 punts alts. Així fins el final de la volta.
Vuelta 1: Hacemos un punto alto en la cuarta cadeneta des del gancho. De esta manera las últimas 3 cadenetas  de las 30 sirven de primer punto alto de la primera vuelta, y así hemos hecho 2 puntos altos en el inicio de la vuelta. Saltamos una cadeneta, y a la siguiente tejemos 2 puntos altos. Volvemos a saltar una cadeneta, y a la siguiente, 2 puntos altos. Así hasta el final de la vuelta.













Volta 2 i totes les següents: canviem de color. Pugem amb una cadeneta i fem 2 punts alts al mig de les V que hem fet a la volta anterior.


Vuelta 2 y todas las siguientes: cambiamos de color. Subimos con una cadeneta y hacemos 2 puntos altos en medio de todas las V que hemos hecho en la vuelta anterior.

I així continuem fins al llarg desitjat!
I así continuamos hasta el largo deseado!



Fins dilluns que ve!!
Hasta el lunes siguiente!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada