dimecres, 3 de desembre de 2014

Estrelles / Estrellas

Avui aprendrem a teixir unes senzilles estrelles que ens poden servir per penjar a l'arbre de Nadal o per decorar les parets durant les festes nadalenques. En aquesta foto podeu veure que es poden fer de varis materials i tamanys (llana, cotó, trapillo).

Hoy aprenderemos a tejer unas sencillas estrellas que nos pueden servir para colgar en el árbol de Navidad o bien para decorar paredes durante las fiestas navideñas. En esta foto podéis ver que se pueden hacer de varios materiales y tamaños (lana, algodón, trapillo).


Què necessitem? Que necesitamos?

- llana, cotó, trapillo o qualsevol cosa que es pugui teixir / lana, algodón, trapillo o cualquier cosa que se pueda tejer
- ganxo segons el gruix de la llana / gancho acorde al grosor de la lana
- tisores / tijeras

1. Comencem fent 6 cadenetes i tancant-les amb un punt ras.

1. Empezamos haciendo 6 cadenetas y cerrándolas con un punto enano.
2. Pugem amb 2 cadenetes que faran de primer punt de la volta, i fem 14 punts baixos (total 15 punts). Tanquem amb un punt ras.

2. Subimos con 2 cadenetas que harán de primer punto de la vuelta, y hacemos 14 puntos bajos (total 15 puntos). Cerramos con un punto enano.

3. Pugem amb 7 cadenetes (1), fem un punt baix a la tercera cadeneta des del ganxo (2), fem un punt mig alt a la següent cadeneta (3), fem un punt alt a la següent (4), fem un punt doble alt a l'última cadeneta (5), i tanquem amb un punt ras al cercle de punts baixos, saltant 2 punts baixos des d'on hem pujat amb les 7 cadenetes (6). Repetim aquest procés 4 cops més, fins a tenir 5 puntes de l'estrella.
3. Subimos con 7 cadenetas (1), hacemos un punto bajo en la tercera cadeneta des del gancho (2), hacemos un punto medio alto en la siguiente cadeneta (3), hacemos un punto alto en la siguiente (4), hacemos un punto doble alto en la última cadeneta (5), y cerramos con un punto enano en el círculo de puntos bajos, saltando 2 puntos bajos desde donde hemos subido con las 7 cadenetas (6). Repetimos este proceso 4 veces más, hasta tener 5 puntas de la estrella.I estrella acabada!!
Y estrella acabada!!


Fins dimecres que ve!!
Hasta el miércoles siguiente!!

Cap comentari:

Publica un comentari