dilluns, 24 de novembre de 2014

Punt cistell / punto cesta

Avui dilluns estrenem la secció "A punt per dilluns!". Cada dilluns publicaré un tutorial d'un punt de ganxet diferent, per donar idees i animar-vos a provar punts nous. Estrenem la secció amb el punt cistell.

Hoy lunes estrenamos la sección "A punto para lunes!". Cada lunes publicaré un tutorial de un punto de ganchillo diferente, para daros ideas y animaros a probar puntos nuevos. Nos estrenamos con el punto cesta.


Per teixir aquest punt hem de tenir en compte que el nombre de punts ha de ser múltiple de 4, + 2. Per fer aquesta mostra, jo he teixit 26 punts (4x6, +2).

Para tejer este punto tenemos que tener en cuenta que el número de puntos tiene que ser múltiple de 4, +2. Para tejer esta muestra, yo he tejido 26 puntos (4x6, +2).
            Volta 1: teixim 26 cadenetes.
            Vuelta 1: tejemos 26 cadenetas.
Volta 2: teixim 3 cadenetes que faran del primer punt alt de la segona volta, girem el teixit i després teixim 25 punts alts (p.a). Així obtindrem 26 p.a.

Vuelta 2: tejemos 3 cadenetas que harán del primer punto alto de la segunda vuelta, giramos el tejido y después tejemos 25 puntos altos (p.a). Así obtendremos 26 p.a.Volta 3: pugem amb 3 cadenetes i girem el teixit. En els següents 4 punts *teixim 4 p.a. en relleu per davant i seguidament 4 p.a. en relleu per darrera*. Repetim ** 2 cops més. A l'últim punt hi fem un punt alt.

Vuelta 3: subimos con 3 cadenetas y giramos el tejido. En los siguientes 4 puntos *tejemos 4 p.a. en relieve por delante y seguidamente 4 p.a. en relieve por detrás*. Repetimos ** 2 veces más. En el último punto hacemos un punto alto.
Volta 4: pugem amb 3 cadenetes i girem el teixit. Els següents 4 punts que ens queden exposats estaven teixits a la volta anterior per davant, per tant ara tornem a *teixir 4 p.a. en relleu per davant i seguidament 4 p.a. en relleu per darrera*. Repetim ** 2 cops més. A l'últim punt hi fem un punt alt.


Vuelta 4: subimos con 3 cadenetas y giramos el tejido. Los siguientes 4 puntos que nos quedan expuestos estaban tejidos en la vuelta anterior por delante, así que ahora volvemos a *tejer 4 p.a. en relieve por delante y seguidamente 4 p.a. en relieve por detrás*. Repetimos ** 2 veces más. En el último punto hacemos un punto alto.
Volta 5: igual que la volta 4: pugem amb 3 cadenetes i girem el teixit. Els següents 4 punts que ens queden exposats estaven teixits a la volta anterior per davant, per tant ara tornem a *teixir 4 p.a. en relleu per davant i seguidament 4 p.a. en relleu per darrera*. Repetim ** 2 cops més. A l'últim punt hi fem un punt alt. 

Vuelta 5: igual que la vuelta 4: subimos con 3 cadenetas y giramos el tejido. Los siguientes 4 puntos que nos quedan expuestos estaban tejidos en la vuelta anterior por delante, así que ahora volvemos a *tejer 4 p.a. en relieve por delante y seguidamente 4 p.a. en relieve por detrás*. Repetimos ** 2 veces más. En el último punto hacemos un punto alto.Volta 6: pugem amb 3 cadenetes i girem el teixit. Els següents 4 punts que ens queden exposats estaven teixits a la volta anterior per davant. Ara canviem i *teixim 4 p.a. en relleu per darrera i seguidament 4 p.a. en relleu per davant*. Repetim ** 2 cops més. A l'últim punt hi fem un punt alt.

Vuelta 6: subimos con 3 cadenetas y giramos el tejido. Los siguientes 4 puntos que nos quedan expuestos estaban tejidos en la vuelta anterior por delante. Ahora cambiamos y *tejemos 4 p.a. en relieve por detrás y seguidamente 4 p.a. en relieve por delante*. Repetimos ** 2 veces más. En el último punto hacemos un punto alto.


Voltes 7 i 8: igual que la volta 6: pugem amb 3 cadenetes i girem el teixit. Els següents 4 punts que ens queden exposats estaven teixits a la volta anterior per darrera, per tant ara tornem a *teixir 4 p.a. en relleu per darrera i seguidament 4 p.a. en relleu per davant*. Repetim ** 2 cops més. A l'últim punt hi fem un punt alt.

Vueltas 7 y 8: igual que la vuelta 6: subimos con 3 cadenetas y giramos el tejido. Los siguientes 4 puntos que nos quedan expuestos estaban tejidos en la vuelta anterior por detrás, así que ahora volvemos a *tejer 4 p.a. en relieve por detrás y seguidamente 4 p.a. en relieve por delante*. Repetimos ** 2 veces más. En el último punto hacemos un punto alto.

Volta 9: igual que les voltes 3,4 i 5. Pugem amb 3 cadenetes i girem el teixit. Els següents 4 punts que ens queden exposats estaven teixits a la volta anterior per darrera. Ara canviem i *teixim 4 p.a. en relleu per davant i seguidament 4 p.a. en relleu per darrera*. Repetim ** 2 cops més. A l'últim punt hi fem un punt alt.


Vuelta 9:
 igual que las vueltas 3, 4 y 5. Subimos con 3 cadenetas y giramos el tejido. Los siguientes 4 puntos que nos quedan expuestos estaban tejidos en la vuelta anterior por detrás. Ahora cambiamos y *tejemos 4 p.a. en relieve por delante y seguidamente 4 p.a. en relieve por detrás*. Repetimos ** 2 veces más. En el último punto hacemos un punto alto.


Voltes 10 i 11: igual que la volta 9: pugem amb 3 cadenetes i girem el teixit. Els següents 4 punts que ens queden exposats estaven teixits a la volta anterior per davant, per tant ara tornem a *teixir 4 p.a. en relleu per davant i seguidament 4 p.a. en relleu per darrera*. Repetim ** 2 cops més. A l'últim punt hi fem un punt alt.

Vueltas 10 y 11: igual que la vuelta 9: subimos con 3 cadenetas y giramos el tejido. Los siguientes 4 puntos que nos quedan expuestos estaban tejidos en la vuelta anterior por delante, así que ahora volvemos a *tejer 4 p.a. en relieve por delante y seguidamente 4 p.a. en relieve por detrás*. Repetimos ** 2 veces más. En el último punto hacemos un punto alto.

A partir d'aquí, continuem fins que obtinguem el llarg desitjat. Espero que us hagi agradat! Fins dilluns que ve!
A partir de aquí continuamos hasta obtener el largo deseado. Espero que os haya gustado! Hasta el lunes que viene!

4 comentaris:

 1. Que punto mas bonito me ha gustado mucho , gracias por compartir el tutorial .
  Besos .
  http://lavidaenrosayblanco.blogspot.com.es/

  ResponSuprimeix
 2. me encantó el tutorial!! Muy buena esta nueva seccion! Besitos...

  ResponSuprimeix
 3. MUY BUENA PAGINA ,GRACIAS POR COMPARTIR

  ResponSuprimeix
 4. Muchas gracias Rosa, Mariela y Lucia!! Un abrazo!

  ResponSuprimeix