dimecres, 26 de novembre de 2014

Floc de neu / Copo de nieve
Llancem avui el tercer tutorial de Nadal: un floc de neu fet amb ganxet. Jo he utilitzat llana blanca i ganxo de 4mm. Amb aquest ganxo i seguint els gràfics, us sortirà un floc d'uns 10cm.Lanzamos hoy el tercer tutorial de Navidad: un copo de nieve hecho con ganchillo. He utilizado lana blanca y un gancho de 4mm. Con este gancho y siguiendo los gráficos, os saldrá un copo de unos 10cm.


Volta 1: teixim 5 cadenetes i tanquem amb un punt ras.
Vuelta 1: tejemos 5 cadenetas y cerramos con un punto raso.


Volta 2: teixirem al voltant del cercle que hem fet a la volta 1. Pugem amb 3 cadenetes que faran de primer punt alt de la volta, fem 2 punts alts i 3 cadenetes. Fem *3 punts alts i 3 cadenetes*. Repetim** 4 cops més i tanquem amb un punt ras a la cadeneta superior de les 3 cadenetes inicials. 

Vuelta 2: tejeremos alrededor del círculo que hemos hecho en la vuelta 1. Subimos con 3 cadenetas que harán de primer punto alto de la vuelta, hacemos 2 puntos altos y 3 cadenetas. Hacemos*3 puntos altos y 3 cadenetas*. Repetimos** 4 veces más y cerramos con un punto enano en la cadeneta superior de las 3 cadenetas iniciales. Volta 3: pugem amb 3 cadenetes que faran d'últim punt de la volta. Fem una altra cadeneta que serà un espai. *A l'espai de 3 cadenetes de la volta anterior hi teixim 3 punts alts, 3 cadenetes i 3 punts alts. Fem una cadeneta que farà d'espai*. Repetim ** 4 vegades. A les últimes 3 cadenetes de la volta anterior hi teixim 3 punts alts, 3 cadenetes i 2 punts alts. Tanquem amb punt ras a la cadeneta superior de les 3 cadenetes inicials que hem fet, i que són l'últim punt de la volta.


Vuelta 3: subimos con 3 cadenetas que harán de último punto de la vuelta. Hacemos otra cadeneta que será un espacio. *En el espacio de 3 cadenetas de la vuelta anterior tejemos 3 puntos altos, 3 cadenetas y 3 puntos altos. Hacemos una cadeneta que hará de espacio*. Repetimos ** 4 veces. En las últimas 3 cadenetas de la vuelta anterior tejemos 3 puntos altos, 3 cadenetas y 2 puntos altos. Cerramos con un punto enano en la cadeneta superior de las 3 cadenetas iniciales que hemos hecho y que son el último punto de la vuelta.Volta 4: Des d'on hem tancat amb punt ras a la volta anterior, fem 5 punts rasos fins a arribar al primer espai de 3 cadenetes de la volta anterior. Pugem amb 3 cadenetes que faran de primer punt i fem 2 punts alts, 3 cadenetes i 3 punts alts. *Seguidament fem 7 punts rasos fins a situar-nos a l'espai de 3 cadenetes següent i pugem amb 3 cadenetes que faran de primer punt, fem 2 punts alts, 3 cadenetes i 3 punts alts*. Repetim ** 4 vegades i ja hem acabat el floc de neu!Vuelta 4: Desde donde hemos cerrado con un punto enano en la vuelta anterior, hacemos 5 puntos enanos hasta llegar al primer espacio de 3 cadenetas de la vuelta anterior. Subimos con 3 cadenetas que harán de primer punto y hacemos 2 puntos altos, 3 cadenetas y 3 puntos altos. *Seguidamente hacemos 7 puntos enanos hasta situarnos en el espacio de 3 cadenetas siguiente y subimos con 3 cadenetas que harán de primer punto, hacemos 2 puntos altos, 3 cadenetas y 3 puntos altos*. Repetimos ** 4 veces y ya hemos acabado el copo de nieve!


Podem utilitzar-los per decorar qualsevol cosa: una porta, una finestra, unes estanteries etc. Jo personalment els utilitzaré per decorar l'arbre de Nadal!

Podemos utilizarlos para decorar cualquier cosa: una puerta, una ventanam unas estanterías, etc. Yo personalmente los utilizaré para decorar el árbol de Navidad!

Cap comentari:

Publica un comentari